Retouren

Wil je je bestelde onderdeel of accessoire retourneren? Daar doen wij niet moeilijk over! Bij Homeparts heb je (als consument) vanaf de dag na ontvangst 14 dagen om de bestelling te herroepen. Na je melding dat je van je aankoop afziet heb je nog 14 dagen om de bestelling te retourneren. Je krijgt bij retournering binnen enkele dagen je geld weer terug!

Hoe kun je retourneren?

  1. Meld je retour aan per mail via info@homeparts.nl. Vermeld in de mail het volgende: Naam en bestelnummer.
  2. Wacht op de retourinstructies via de mail.
  3. Retourneer het product, let hierbij op de instructies.
  4. We betalen je binnen enkele dagen terug.

Voor jouw Homeparts bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf de eerstvolgende dag dat de bestelling is afgeleverd. Binnen deze 14 dagen mag je het artikel bekijken, beoordelen en uitproberen zoals je dat in een winkel zou doen, tenzij anders vermeld. Je kunt het artikel retourneren als het artikel compleet is en, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in originele staat en fabrieksverpakking.

Indien het product beschadigd, vuil of incompleet is geraakt door gebruik van het artikel dan ben je verantwoordelijk voor waardevermindering van het artikel en wordt een percentage van je terugbetaling in rekening gebracht.

Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn producten die tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument; die duidelijk persoonlijk van aard zijn; die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden; die snel kunnen bederven of verouderen; waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft; losse kranten en tijdschriften; audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Je dient binnen de zichttermijn van 14 dagen aan te geven dat je jouw bestelling wilt retourneren. Na de melding heb je nog 14 dagen de tijd om de order daadwerkelijk te retourneren. 
Onze retourprocedure is gratis mits je gebruik maakt van onze retourprocedure en specifieke vervoerder. Indien je ervoor kiest de retourzending door een andere vervoerder te laten uitvoeren, kunnen wij je de gemaakte kosten niet terugbetalen. Wij zullen het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk terug betalen, via hetzelfde betaalmiddel (voor zover technisch mogelijk) als waar oorspronkelijk de aankoop mee is gedaan.
Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.


Let op, je dient binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling aan te geven dat je wilt retourneren. Indien je geen gebruik maakt van onze retourservice ontvangen we graag het verzendbewijs inclusief het track & tracenummer.